Önre várunk Cégünk országos szinten keres olyan lelkes környezettudatos üzletkötőket, akik szívesen […]

Nőtincsi élővíztisztítás szakvélemény A rövid összefoglalás a következő: Látványos javulás! Részletek: 1. […]

Környezetvédelmi szakértő használati ajánlása Házi Imre környezetvédelmi szakértő tanulmányában a következő pontokat […]

Kezdőlap

“A világ, amit teremtettünk a gondolkodásunk eredménye; nem lehet megváltoztatni gondolkodásunk megváltoztatása nélkül.” (Albert Einsten)

TISZTELT LEENDŐ PARTNERÜNK!

Cégünk a 90-es évek óta gyárt környezetbarát tisztítószereket. A termékeinket Magyarországon gyártjuk, és sikeresen értékesítjük a hazai és az európai piacon.
Ez az új típusú tisztítószer család egyaránt ipari és háztartási célokra is kítünően alkalmas. A termékeink között szerepelnek használatra kész termékek és koncentrátumok is, mint pl.: CITREX 2000. Ez egy felületaktív anyag, ami 1:25-ös vízzel való hígításig a felületre felhordva elpusztít mindennemű baktériumot, gombát, vírust. A benne lévő káliumhidroxid hatására a baktériumok begyorsulnak, és 2-3 percen belül felfalják a szennyeződést (lehet az olaj, zsír, nehézfém, bármi egyéb szennyeződés) és 4 órán belül zsírsavvá alakítják azt. A benne levő tenzid viszont az egészet 24 órán belül több mint 60%-ban lebontja. 20 nap alatt 98,6%-ban bontja le, és vízé és oxigénné és szén-dioxiddá alakul át, ezért kerülhet be csatornába, élővízbe, talajba, stb.
Az Orgalco termékek nem tartalmaznak foszfátokat, formaldehideket, és ezáltal a környezetet nem károsítják, nem terhelik.
A lebomlási vizsgálatokat a Fresenius Kemiai és Biologiai Intézet (London) és az European Commission Environment végezte. A termékeink megkapták a Környezetvédelmi és vízügyi minisztériumtól az Öko Oklevelet, ami az Európai Unión belüli egységes minőségbiztosítási rendszer. Tisztítószerek közül ilyen oklevelet Magyarországon csak az ORGALCO termékcsalád kapott meg, és Európában is összesen 28 termék felelt meg a követelményeknek. A termékeinken látható EU Ecolabel logo ezt igazolja.
A Bio-cleaner kft több mint 20-éves szakmai tapasztalatával és Magas Környezetvédelmi Színvonalat képviselő termékeivel szeretne hozzá járulni a fenntartható fejlődéshez, és felhívni a Figyelmet a környezetvédelem fontosságára. Tisztítószereinkkel kapcsolatos kérésekkel forduljanak hozzánk bizalommal. A termékeink széles felhasználási területeit a weboldalunkon „Termékek” menüpont alatt részletesen megtalálhatják.
Néhány speciális felhasználó, akik saját egyedi szempontjukból is végeztek vizsgálatokat és miután a termékeink megfeleltek illetve helyenként felülmúlták az elvárásokat, használják őket.
Kísérletek a növénytermesztésben „Karcag Kutató Intézet” levéltetű és almapaprika molyirtásban.

 • Vízügyi Kutató Intézet maláriás és normál szúnyogirtásra.
 • Paks Atomerőmű kül- és beltéri tisztításra egyaránt.
 • Élelmiszer szakvélemény (OÉTI) szerint nem károsítja az élelmiszereket.
 • OKI fertőtlenítő szerként hatásvizsgálat.
 • Magyar Állami Vasutak által bevizsgált tisztítószereink, a vizsgálat eredménye érvényes az egész EU-ban.
 • Mirage repülőgép ipari vizsgálat, tisztítószerek megfelelnek 12000 m magasságig.
 • Katasztrófa és árvízvédelemi vizsgálatok a fertőtlenítő hatásra vonatkozóan.
 • VW Autóipari bevizsgálások ”Kína Santana autógyár”.
 • Tisztítószerek Wolfsburgi zsírtalanító hatás vizsgálat.
 • Schöller tejkő leoldása az Alfa Laval gépeken vízkőoldó hatás vizsgálat.
 • Athén Városi szemétprés tisztítása vízkőoldó hatás vizsgálat.
 • Dubai olajipar gépek tisztítása zsíroldó hatás vizsgálat.
 • Mezőgazdasági Szakigazgatási hivatal, Növény-, Talaj- és agrár környezetvédelmi
 • Igazgatóság, Gödöllői Vízélettani Laboratórium. 

NAGY KÁROLY
ügyvezető