Elérhetőség

Bio-Cleaner Kft.

2310 Szigetszentmiklós,

Üdülő köz 37.

E-mail cím

orgalco@gmail.com

Telefonszám:

+36309413541

Ügyfélszolgálat:

Hétfőtól-Péntekig: 8:00-15:00

Szombat-Vasárnap: Nincs

Bővebb információ itt!

Megosztás

Facebook

AZ ÜDE FRISSESSÉG ÉLMÉNYE, A BIO CLEANER EXQUISIT WC OLAJ ÉS LÉGFRISSÍTŐ DOVEREL

 

A toalett nem megfelelő higiéniás védelme számos bacilusnak és fertőzésnek adhat táptalajt, ezért is nagyon fontos az elővigyázatosság.

Az üde frissesség élménye, a Bio Cleaner Exquisit Wc olaj és légfrissítő Doverel

A toalett nem megfelelő higiéniás védelme számos bacilusnak és fertőzésnek adhat táptalajt, ezért is nagyon fontos az elővigyázatosság. A rendszeres tisztítással és fertőtlenítéssel ezek megelőzhetőek. Több dologra is oda kell figyelnünk: az ülőke alapos tisztítására, a kagyló külső és belső fertőtlenítésére, a belső perem alatti rész és a lefolyó szakasz vízkőtelenítésére és fertőtlenítésére, valamint a kellemetlen szagok eltávolítására. A Bio Cleaner Exquisit WC olaj és légfrissítő termékeink nem egy csodaszer, hanem egy teljes megoldást jelentő eszköz a felmerülő komplex probléma elkerülésére. Miért állítom ezt?
  • Mert a WC felületet bepermetezve  egy vékony filmréteget alkot, amely 48 órás tartós védelmet biztosít a vízkő, urin, baktériumok és más szennyeződések ellen; 
  • Kellemes 48 órán át tartó illatot ad a WC-ben vagy a fürdőszobában.
Pluszban megemlítendő pozitívumai:
  • Krómozott tárgyak fényesítésére is felhasználható! Az előzetesen kifényesített felületeket 1-2 hetente egyszer bepermetezve a tárgyak fényessége folyamatosan fenntartható, késlelteti a vízkő lerakodását, tartós csillogást biztosít.
  • Környezetbarát, biológiailag lebomló termék, maró egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz. A hígított termék csatornába, élővízbe bekerülhet!
Mi kell még, hogy meggyőzzelek? Egyszerűen csak használd!
vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!