Elérhetőség

Bio-Cleaner Kft.

2310 Szigetszentmiklós,

Üdülő köz 37.

E-mail cím

orgalco@gmail.com

Telefonszám:

+36309413541

Ügyfélszolgálat:

Hétfőtól-Péntekig: 8:00-15:00

Szombat-Vasárnap: Nincs

Bővebb információ itt!

Megosztás

Facebook

TE IS ÉLETRE KELTHETED A VARÁZSLATOT BIO CLEANER ABLAKTISZTÍTÓVAL!

 

Most hogy kezdetét vette a nyár, sokunk még csak most áll neki az ablak tisztításhoz.Ámde figyeljünk oda arra, hogy ne tűző napsütésbe és magas hőmérséklet mellett takarítsunk, mert túl hamar megszárad az ablak és csíkos, foltos maradhat.

Te is életre keltheted a varázslatot
Bio Cleaner Ablaktisztítóval!

Most hogy kezdetét vette a nyár, sokunk még csak most áll neki az ablak tisztításhoz. Ámde figyeljünk oda arra, hogy ne tűző napsütésbe és magas hőmérséklet mellett takarítsunk, mert túl hamar megszárad az ablak és csíkos, foltos maradhat. A kora reggeli, vagy a késő délutáni órák a legideálisabbak most. Általában évente kétszer szoktuk megpucolni, de van aki többször is.

Előkészíthetjük a szükséges eszközöket: szivacsot, jó nedvszívó rongyot, mikrószálas törlőkendőt, gumilehúzót, stabil és biztonságos létrát (fellépőt) és ablaktisztítószert. Miután akadálymentesítettük a területet, neki láthatunk a munkának.

Érdemes fentről lefele, kívülről befele haladnunk. A párkányt, a keretet, majd az ablaküveget. Meleg vizel és a szivaccsal (vagy ronggyal) távolítsuk el a durvább szennyeződéseket, majd fogjuk meg a Bio Cleaner Ablaktisztítót és a szórófej segítségével könnyed gyorsasággal fújjuk be a tisztítandó területet. Egyenletes mozdulatokkal, takarítsuk meg.

Mikor az üveghez érünk, a gumilehúzó segítségével élősszőr függőleges, majd vízszintes mozdulatokkal távolítsuk el a felesleges vizet. Végül a mikrószálas törlőkendővel törüljük át, hogy csíkmentesen száradjon és csillogó legyen.

Hogy milyen a végeredmény? Győződj meg róla személyesen!
https://www.orgalco.hu/orgalco-webshop/ablaktisztito-bio-cleaner-44025/44025/
vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!